De la Amator la Profesionist – cu Radu Tudoroiu


Ieri am prticipat in calitate de foarte incantat invitat, la cursul cu numele: De la amator la profesionist sustinut pentru F64 de catre fotograful profesionist Radu Tudoroiu.

Desi cursul a avut ca personaj principal fotograful, am regasit multa informatie practica, valabila si pentru activitatea mea de Makeup Artist, dar si pentru multe alte profesii libere. Sunt multe carti si prezentari care promit o varianta sau alta de cheie a succesului.
In realitate, raspunsul este mult mai simplu si la-indemana oricui, asa cum am aflat de la Radu. 🙂

Aveam nevoie de o astfel de viziune! Uneori ai nevoie de cineva care sa iti spuna din experienta cum sa gandesti si cum sa privesti lucrurile, sa iti schimbe putin perspectiva in ideea de a-ti oferi o intelegere mai in ansamblu a lucrurilor.

Radu Tudoroiu este persoana cea mai potrivita pentru a oferi sfaturi bazate pe experienta si principii de business foarte sanatoase. Radu este un profesionist, pe care am avut bucuria sa il cunosc, la o sedinta foto, asa ca pot sa spun ca am avut sansa de a-l vedea, „la treaba” si de a interactiona si in trecut, ceea ce a facut continutul prezentarii sa fie inca si mai valoros. 🙂

Acest curs te determina sa ceri mai mult de la tine ca profesionist si chiar de la viata, in general!

Asadar, dragilor, baieti si fete, cand simtiti nevoia de a duce activitatea pe care o prestati la un alt nivel, superior, de profesionalism, acesta este cursul pe care trebuie sa il urmati. 😉

Va multumesc si va urez spor in toate!
M

Reclame

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s