Galerie

Business Woman si …… inca ceva


Am o prietena draga pe nume Cristina. Daca as putea-o descrie, as spune ca e asemenea razelor de soare intr-o zi ploioasa, face sa apara un curcubeu in sufletul tau dupa ce ai intalnit-o!

Little Miss Sunshine!

Cristina Panga este, insa, o persoana foarte activa ce calatoreste foarte mult in interes de serviciu, dar mai ales, de placere. Mereu pe fuga, cu un program foarte incarcat in fiecare zi, Cristina are prea putin timp pentru machiajul perfect, in general preferand produsele de make-up puternice, cu acoperire mare si rezistenta indelungata. Din trusa zilnica a Cristinei nu lipseste fondul de ten, rimelul si blush-ul ei preferat alaturi de un ruj adecvat.

Mereu pe fuga! 🙂

I-am aplicat Cristinei, de data aceasta, un machiaj de zi, usor de purtat caruia mi-a facut placere sa ii adaug un strop de culoare, ce cu siguranta o scoate din tiparele clasice business woman.

Business Woman ….. with a little extra 🙂

Si totusi, prietena mea este mult mai mult decat un tipar. Cristina este o culoare, este o poezie! Cristina scrie… inspirat, frumos si profund, motiv pentru care ii invit pe cei care inca nu au fost atinsi de sensibilitatea ei sa citeasca Marea Dragoste. http://www.revistatango.ro/litere/cititoare-scriitoare/cristina-panga-prezentul-ma-are-doar-pe-mine-3894-p1.html

Cristina Panga, autorul!

Ma bucur sa o pot numi prietena mea pe aceasta fiinta talentata si frumoasa care aduce un strop de bucurie in inimile tuturor celor care ii citesc gandurile cu atentie puse pe hartie.

Va trimit raze de soare pentru o zi colorata, a voastra Mariuca

Anunțuri

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s